SheDefined Retreats are a whole-person approach to being the person you choose to be and living the life of your dreams based on your V-Cube: Values, authentic Voice, and Vision.
Ultimately, we are the creators of our lives and our businesses. Even the lives we live today. We have had experiences and made choices that got us here. So, if our life is not as we would like it to be or is completely outside of how we think it should be, we’ve created that.
We look outside of ourselves for the truth, our truth, which can only be found inside of us. We turn to others for insight and acknowledgment of a truth that we already own. Our retreats are intended to help each of us to utilize the power that we were born with, that we oftentimes just need to learn how to tap into – our source of power. Our source of strength. Our source of courage. Our source of knowing.
And from this place, we define the business, the vision, and the strategy to realize the vision. We design the business and life and experiences as wish them to be – instead of allowing the outside world to define us and to define our lives.
So, if we need or want something different. Really, really want something different, there is a simple solution. And here it is…if we wish to change our outer world we must first change our inner world.
This retreat will give you a pathway into yourself. A pathway to find the perfection that resides in each of us. And, to utilize this perfection to create and live literally the life of your dreams. Since we were born as perfection, with all the tools necessary to live this life, as it is intended to be lived. Sometimes we need a flashlight to see our own greatness…a light to shine on our true selves, not the selves that we have created through our story.
And as we tap into this greatness, understand our purpose, realize our dreams are there for a reason, we can begin to design and implement the life, the career, the vision of our world on our terms, based on our own unique dreams, abilities, and desires.
|8:00 – 8:30||30 minutes:||Starts with Introduction of the Weekend|
|8:30 – 9:15||45 minutes:||Mindfulness seminar with 15-minute mindfulness exercise|
|9:15 – 10:30||45 minutes:||Module 1: Where do we want to go – dream / vision|
|10:45 – 11:30||30 minutes:||Module 2: Where are we now – the GAP|
|11:30- 12:30||60 minutes||Module 3: Where and how are we holding ourselves back – Our Story|
|12:30-1:30||50 minutes||Nutrition and Lunch|
|1:30-1:45||15 minutes||Yoga stretch|
|1:45 – 2:45||60 minutes||Module 4: How are we holding ourselves back – Our Limiting Beliefs|
|2:45 – 3:45||45 minutes||Module 5: Tools for writing our new story and removing blocks|
|3:45 – 4:00||15 minutes||BREAK|
|4:00 – 5:00||60 minutes||Module 6: Tools for honoring our truth by changing our beliefs|
|5:00 – 5:45||60 minutes||Mindfulness Exercise: Forgiving ourselves, Letting Go and moving forward|
|6:45 – 8:15||90 minutes||Dinner and Celebration of the day|
Breakfast and healthy snacks available on the tables and during break
|7:30 – 8:00||30 minutes||Yoga on the beach with Felice|
|8:30 – 9:00||30 minutes||Introduction to the day and Check in|
|9:00 – 9:30||30 minutes||Mindfulness Exercise: Setting the intention for the day|
|9:30 – 11:00||90 minutes||Module 7: Getting to the Vision – Purpose / Goals / Outcomes|
|11:00 – 12:30||90 minutes||Module 8: Creating the Plan – How to get to the Vision|
|12:30 – 1:30||60 minutes||Nutrition and Lunch|
|1:30 – 2:15||15 minutes||Module 9: Executing the Plan|
|2:15-3:00||45 minutes||Module 10: Continued Success|
|3:00 – 3:45||45 minutes||Self-care is not Selfish|
|3:45-4:30||45 minutes||Wrap-up and final mindfulness exercise: Setting Intentions for Success|